Ladder Maps for 2014 Season 2 Κύριο

 • Γράφτηκε από τον 

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της 1ης σαιζόν του 2014, η Blizzard δημοσίευσε ένα άρθρο να μας δείξει τους νέους χάρτες για την 2η σαιζόν του 2014. Στην επόμενη σαιζόν 10 νέοι χάρτες θα προστεθούν για 1vs1, 2vs2, 3vs3 και 4vs4. Παρακάτω μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες αλλά preview των νέων χαρτών.

Τους νέους χάρτες μπορείτε να τους βρείτε σήμερα κιόλας διαθέσιμους μέσω Custom Games, καθώς η Blizzard τους έχει δημοσιεύσει ήδη εκεί. Οπότε αφού διαβάσετε εδώ τις σχετικές πληροφορίες μπορείτε να ανοίξετε το Starcraft2 και να ξεκινήσετε μερικά games πρίν το επίσημο τέλος της Season1. H Season 1 ολοκληρώνετε την Δευτέρα 14 Απριλίου.

Για το 1 VS 1 Mode

H Blizzard δήλωσε πώς θέλει και σε αυτήν την σαιζόν, στόχος είναι να βρίσκει ενδιαφέρον, μοναδικούς χάρτες όπου θα βοηθήσουν και θα προσθέσουν μεγάλη ποικιλία στο σύνολο των χαρτών του ladder. Περισσότεροι χάρτες όπου θα αναδείξουν δημιουργική χρήση των υπάρχων mechanics του Starcraft2, αλλά νέες και φρέσκες στρατηγικές απο άλλους χάρτες που υπάρχουν ήδη στο παρών map pool.

Για παράδειγμα ο χάρτης Habitation Station είναι ένα τέλειο παράδειγμα χάρτη, όπου ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε στην season1, και πιστεύουμε ότι αυτός ο χάρτης ήταν η καλύτερη προσθήκη εδώ και αρκετό καιρό.

Για το 1vs1 λοιπόν σχετικά με τους χάρτες που θα αφαιρεθούν, στόχος είναι να μειωθούν το πλήθος των χαρτών όπου ευνοούν τις στρατηγικές Blink All-in. Πέρα απο αυτό, επίσης σκοπεύουμε να αφαιρέσουμε λέει η Blizzard, παλαιότερους χάρτες όπου παρέμειναν αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω θα δείτε τους χάρτες που θα αφαιρεθούν στην 2η σαιζόν του 2014 :

 1. Polar Night
 2. Yeonsu
 3. Daedalus Point
 4. Heavy Rain

 

Παρακάτω είναι οι προσθήκες χαρτών για την 2η σαιζον του Ladder

King Sejong Station LE

King Sejong Station LE

 O χάρτης King Sejong Station είναι ένας χάρτης όπου ήδη χρησιμοποιείται στο ProLeague. Ο χάρτης αποδείχτηκε ότι είναι άκρως ενδιαφέρον και προσφέρει πλήθος επιλογών όσων αφορά την στρατηγική που θα επιλέξει ο παίκτης. Αυτό ίσως οφείλετε στην τοποθεσία του φυσικού και 3ου expansion. Η Blizzard δείχνει μεγάλη επιστοσύνη σε αυτόν τον χάρτη τόσο όσο στην ισσοροπία των φυλών, αλλά και την δυνατότητα για πολλαπλές στρατιγικές απο τους παίκτες όπως αυτά που έχουμε ήδη δεί στο Proleague


Overgrowth LE

Overgrowth LE

 

O overgrowth LE είναι ένας νέος χάρτης για 2vs2 κατασκευασμένος απο το GSL. Ο χάρτης επίσης διαθέτει υψώματα στην μέση του χάρτη με Xel'Naga πύργους πολύ κοντά. Η Blizzard πιστεύει ότι ο συνδιασμός αυτών των χαρακτηριστικών σε συνδιασμό με ένα πιο γνώριμο expansion, θα αναδείξει ο χάρτης αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδια.


Merry Go Round LE

Merry Go Round LE

Άλλος ένας χάρτης κατασκευασμένος απο το GSL. Για πρώτη φορά βλέπουμε σε ladder χάρτη διαστάσων 3vs3. Παρόλο που γνωρίζουμε ότι η αδυναμία ενός χάρτη 3vs3 είναι η ασυμμετρία του, η Blizzard πιστεύει πως οποιοδήποτε πλεονέκτημα απο την αρχική θέση εκκίνησης, ελαχιστοποιείται λόγω αυτής της ασυμμετριας. Σίγουρα η Blizzard και το κοινό θα παρακολουθεί στενά την πορεία του συγκεκριμένου χάρτη ελπίζοντας να δουλέψει στο ladder όπως θα ήθελε η Blizzard αλλά και οι παίκτες. Αυτό θα φανεί κυρίως όσο πλησιάζουμε στο τέλος της 1ης σαιζόν καθώς η Blizzard θα προσπαθήσει να μαζέψει όσο περισσότερες απόψεις και feedback απo παιχνίδια που θα έχουν παικτεί σε αυτόν τον χάρτη απο custom games.

 


Waystation

waystation

O Waystation είναι ένας χάρτης 4 ατόμων όπου οι θέσεις εκκίνησης είναι σε διαγώνια διάταξη πάντα. Με αυτόν τον χάρτη η Blizzard ελπίζει να δεί παίκτες να προσαρμόζονται με βάση τις στρατιγικές που προσφέρονται ανάλογα της διαγώνιας θέσης εκκίνησης. Για παράδειγμα η πάνω αριστερά και η κάτω δεξιά θέση εκκίνησης προσφέρει ένα πιό "macro" παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που θα ξεκινήσουν απο τις θέσεις πάνω δεξιά ή κάτω αριστερά θα παίξουν εντελώς διαφορετικά. 


Όπως και στις τελευταίες σαιζόν του ladder, έτσι και τώρα, με τους νέους χάρτες στην season2 , θα υπάρχει αντίκτυπο στους χάρτης που χρησιμοποιούνται στο WCS. Παρακάτω η πλήρης ολοκληρωμένη λίστα χαρτών για τις Season 2 του ladder αλλά και του WCS.

 1. Alterim Stronghold TE
 2. Frost LE
 3. Habitation Station LE
 4. King Sejong Station LE
 5. Overgrowth LE
 6. Merry Go Round LE
 7. Waystation.

Αν σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο WCS διάβασε εδώ -> starcraft.com/wcs

Το παραπάνω είναι ένα μεταφρασμένο άρθρο απο το blog του battle.net. Το αρχικό άρθρο αλλά και τους χάρτες για 2vs2, 3vs3, 4vs4 μπορείς να διαβάσεις εδώ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 11:39
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Scool

I Love the 'B' Side Of The Force | eSports Rules

Ιστότοπος: www.webhosting4u.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τα πρώτα μας τουρνουά »

1 σχόλιο

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
επιστροφή στην κορυφή