Ξεκινήσαμε... Τώρα Τι; Κύριο

  • Γράφτηκε από τον 

Και επειδή άνοιξε η σελίδα μας τι θα γίνει στο μέλλον? Τι πορεία θα ακολουθήσουμε? Ποιές θα είναι οι διοργανώσεις? Πόσο Starcraft2 θα παίζουμε ?

Επιτέλους η ιστοσελίδα βρίσκεται εν λειτουργία! Βέβαια θεωρούμε ότι είναι ακόμα υπο κατασκευή καθώς αρκετά core features δεν μπορούν να ολοκληρωθούν αν δεν έχουμε εγγραφές. Γνωρίζουμε οτι έχει ακόμη πολλά bugs αλλα ότι βρείτε, ή ό,τι ιδέα έχετε, πατήστε στο βασικό μενού πάνω που γράφει "Feedback" , και δηλώστε τις προτάσεις σας. Το δικό σας feedback, θα αποτελέσει την επόμενη version του HSL, οπότε παρακαλούμε μην το αμελήσετε.


Και τί κάνουμε τώρα στην ιστοσελίδα ? Αγαπητοί μου Starcraft Geeks απλά ακουλουθήστε τον παρακάτω οδηγό.

1 Δημιουργία λογαριασμού :
Κάντε εγγραφή ώς μέλη στην ιστοσελίδα. Είναι απαραίτητο για την συμμετοχή σας στις διοργανώσεις, στις συζητήσεις και σε όλα τα functions της ιστοσελίδας.

2 Προφίλ διοργανώσεων :
Απο το βασικό μενού "Tournaments" θα δείτε ένα επιπλέον μενού (Προφίλ παίκτη - drop-down). Αυτό είναι το προφίλ σας για την συμμετοχή σας στα τουρνουά. Φροντίστε να είναι ενημερωμένο.

3 Discussions/Συζητήσεις :
Ένα εναλλακτικό forum με την μορφή Questions/Answers. Κάντε τις ερωτήσεις σας, γράψτε ότι σας κατέβει χωρίς φόβο και πάθος. Επεξεργαστείτε το προφίλ σας.

4 Chat :
To καθιερωμένο Starcraft Chat #HSL που ξεκίνησε απο την Season1. Συνήθως θα βρείτε online αρκετούς παίκτες. Chatάρισμα για SC2 και όχι μόνο. Θα βρείτε παίκτες για games, συμβουλές και άλλα.

5 Replays :
Στην σελίδα των replays θα προσπαθούμε να ανεβάζουμε όλα τα σημαντικά replays απο την SC2 σκηνή. Το upload λειτουργεί και για τα μέλη, οπότε μπορείτε να συνεισφέρετε άφοβα. Φροντίστε να είναι στην σωστή κατηγορία και με πλήρη περιγραφή. Η υπάρχον σελίδα επίσης θα φιλοξενεί τα replay απο τις δικές μας διοργανώσεις όπου οι παίκτες υποχρεούνται να ανεβάσουν.

6 Training :
Αφιερωμένη σελίδα αποκλειστικά για τον προγραμματισμό προπονήσεων απο έμπειρους παίκτες (Master/Grandmaster League). Κάθε βδομάδα θα δηλώνετε την συμμετοχή σας στις προπονήσεις. Την προγραμματισμένη μέρα μέσω livestream θα συναντιόμαστε για το training session. Μέσω skype ή teamspeak θα μιλάτε με τον προπονητή σας ανάλογα την φυλή που παίζετε και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε εύκολα να ανεβάσετε το skill σας στο παιχνίδι.

7 Feedback :
Όλες τις ιδέες ή προτάσεις μπορείτε να τις γράφετε σε αυτήν την σελίδα. Έπειτα μετά απο ψηφοφορία οι καλύτερες ιδέες/προτάσεις υλοποιούνται. Μπορεί να είναι προτάσεις για την σελίδα, την διοργάνωση, τον τρόπο διεξαγωγής, συναντήσεις, οτιδήποτε σας απασχολεί.


 Λάβετε θέσεις... έτοιμοι...

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε αφήσει το Starcraft και τις μεθόδους διεξαγωγής. Ξεχάσαμε λίγο τα τουρνουά τις μεταδόσεις. Αρκετός κόσμος σταμάτησε να παίζει Starcraft. Λογικό είναι λοιπόν η κανονική περίοδος του HSL να μην μπορεί να ξεκινήσει αμέσως. Αμέσως όμως μπορούν να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και μικρά τουρνουά κάθε βδομάδα.

Να δούμε πόσοι θα αρχίσουν να συμμετέχουν είτε στα τουρνουά είτε στα streams κλπ για να μπούμε και κανονικά στην επίσημη season του HSL. Μην διστάζετε λοιπόν να συμμετέχετε με οποιονδήποτε τρόπο στην ιστοσελίδα μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 12:35
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Scool

I Love the 'B' Side Of The Force | eSports Rules

Ιστότοπος: www.webhosting4u.gr
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τι ειναι τα eSports;
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
επιστροφή στην κορυφή